5 tárgy, aminek semmi keresnivalója a hálószobádban

Boros Mariann
Írta: ,

Sokszor rendkívül nehéz megtalálni a lakásban a különböző tárgyak megfelelő, praktikus helyét, és előfordul, hogy bizonyos dolgok jobb híján a hálószobába kerülnek. Persze, az is gyakori, hogy a túlzott ragaszkodás miatt tartasz valamit az ágyad közelében. Cikkünkből megtudhatod, melyek azok a tárgyak, amelyek jobb, ha inkább minél messzebb kerülnek tőle!

Könnyű belátni, hogy a túlzásba vitt tévézés vagy bármilyen más képernyő bámulása nem csak a nyugodt pihenést gátolhatja, de elvonhatja a figyelmeteket egymásról is.

Egyes, az ezredforduló környékén készült statisztikák szerint lényegesen kevesebbet szexelnek azok, akik a tévét a hálószobában tartják – manapság inkább az okostelefonok, tabletek szabhatnak gátat a gyakori együttléteknek.

A különféle műszaki cikkeket már csak a belőlük érkező káros sugarak miatt sem ajánlatos a fekhelyed közelében tartani.

Ha a mobilodat képtelen vagy éjszakára száműzni a hálóból, legalább állítsd repülőgép üzemmódra.

Levetett ruháidat hajlamos vagy egy székre vagy szobainasra halmozni a hálószobádban, mondván, ott legalább nincsenek szem előtt?

Ideje, hogy leszokj róla, ugyanis a rendezetlen, kupis környezetben az elalvás is nehezebben megy, és az álmaid is nagy eséllyel lesznek zaklatottabbak, mintha harmonikus környezetben, csak a szükséges néhány dologgal körülvéve hajtanád álomra a fejed.