6 igazi téli otthondekor, amit bármikor megcsinálhatsz, fillérekből

Pölz Kitti
Írta: ,

Nincs is annál jobb kikapcsolódás, mint amikor a tél beköszöntével a benti melegben dekorálhatjuk az otthonunkat – főleg, ha szép és a saját kezünkkel készített tárgyakkal tehetjük még melegebbé, még hangulatosabbá a lakást! A minap, amikor vásárolgattam és rájöttem, milyen aranyárban lehet csak bármit megvenni, ha csinosítgatásról van szó, eldöntöttem, hogy idén sajátkezűleg dekorálok – nekiálltam tehát szuper „csináld magad’” ötleteket keresgélni a neten és imádtam, amiket találtam! Összegyűjtöttem neked a legjobb hatot, hogy bármikor téli hangulatot varázsolhass magadnak és a családodnak olcsón, kreatívan!

Nem is gondolnád, mennyire fel tudja dobni nemcsak az asztalt, de a bejárati ajtót, sőt akár bármelyik faladat is egy kézzel készített, színes és karácsonyfára emlékeztető adventi koszorú!

Az elkészítése pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád – néhány hozzávalóból csodálatos fenyő-, textil-, vagy papírkoszorúkat csinálhatsz.

Sokkal olcsóbb és kreatívabb, mint a boltban kapható változatai, ezt elhiheted!

Arról nem is beszélve, hogy tartós lesz a végeredmény, amit jövőre is használhatsz – persze ajándékötletnek sem utolsó!

Ha egyszerű és igazán szép dekorra vágysz, szedj össze rengeteg tobozt és kezdj el kreatívkodni a különböző hozzád passzoló, téli színekkel – odaleszel a végeredményért!

Ez az a díszítés, ami egy üvegtálban a fürdőbe is csodálatos hangulatot varázsol, de illatosítóval is megspékelheted és elhelyezheted a lakás több pontján.

Toboz, festék, fantázia – kapd elő mind és díszíts kedvedre!

Tipp: ha karácsonyra tervezed ezt a dekort, használj piros, ezüst és arany festékeket, csodálatos színeket varázsolnak majd a lakásba.