7 vidám DIY bögre a téli szezonra

Írta: ,

Mindannyian szeretjük a reggeli kávénkat a kedvenc bögrénkből meginni, ehhez nem is fér kétség. A finom délutáni teánál pedig nincs is jobb dolog, ha hazaérünk a hidegből. Ahhoz, hogy ezek a percek még jobbak legyenek, erre a szezonra újíts be pár új bögrét és varázsold őket igazán egyedivé! Mi segítünk az inspirációban, de a végeredménynek csak a kreativitások szab határt!

Ezekre lesz szükséged hozzá Kép forrása: hotcouponworld.com

Kreatív hobbi boltokban könnyen beszerezhetsz mindent, ami a bögrék díszítéséhez kell majd. Először is vegyél egy kisebb és egy nagyobb fejű ecsetet, amivel könnyen tudsz festeni, majd válaszd ki az általad kedvelt színeket a porcelánfestékek közül.

Ha feliratokat is szeretnél a bögrékre, akkor vegyél még olyan filcet is, ami szintén porcelánfestéshez való. Ha összemosódott színeket is szeretnél, akkor vegyél egy kisebb szivacsot is, amivel majd könnyen tudsz dolgozni. Mi még ajánljuk, hogy legyen nálad egy vastagabb ragasztószalag is, mert ennek a segítségével fogsz majd teljesen egyenes vonalakat húzni.

És persze a legfontosabb: a bögrék. Válaszd ki a neked színben és alakban leginkább megfelelőeket és kezdődhet is a móka.

Kis pöttyös Kép forrása: jaderbomb.com

Kezdjük valami egyszerűvel: ezzel a bögrével nem lesz túl sok dolgod, hiszen csak fel kell rá írnod azt a szót, vagy kifejezést a filccel, amit szeretnél.

Persze előtte azért érdemes egyszer, vagy kétszer papíron is elpróbálni, hogy tényleg jól néz-e ki az írás, aztán mehet élesben is.

Ezt pedig színesebbé teheted kis pöttyökkel, amit a festékkel is könnyen meg tudsz csinálni, de filccel is, ha több színűt vásároltál és kész is!