Tavasz végi lakásterápia 10 ezer forint alatt: apró ötletek, amelyek felfrissítik az otthonod

Zabolai Margit
Írta: ,

Végre közeledünk a nyárhoz, még ha egyelőre csak a naptár szerint is, mégis előre hozhatjuk a nyárias érzést, ha kicsit felfrissítjük az otthonunkat. A lakberendezők szerint is jót tesz, ha időről időre változtatunk néhány apróságon, mert ezzel életet lehelünk a lakásba, és a változatos környezetben jobban érezzük magunkat!

Cseréld le a képeket! Kép forrása: cool-homedecorations.xyz

Ha birtokodban van néhány komolyabb műalkotás, akkor azoknak természetesen mindig a falon a helye, de néhány egyszerű, olcsó képkeretbe tehetsz akár a netről lementett és kinyomtatott képeket is, amiket az évszaknak megfelelően cserélgethetsz is, hogy mindig friss hangulatot árasszanak.

Nyáron természetesen a virágminták, a halvány pasztell színek, az utazással, nyaralással kapcsolatos motívumoknak van itt leginkább helyük, de nyugodtan engedd el a fantáziádat: nyomtattass ki néhány képet, ami csak tetszik, és azonnal megújul egy szoba hangulata!

Nyaralást idéző dekortárgyak Kép forrása: ebay.com

Keresd elő azokat az apróságokat, amiket a kedvenc nyaralásodról hoztál magaddal, vagy amelyek egy egzotikus nyári kalandra emlékeztetnek, és építsd be őket a dekorációba!

A színes üvegek nyakára kötött kis tengeri csillagok vagy kagylók például tökéletesek asztaldísznek, de egy polcra vagy az ablakpárkányra is kerülhetnek.

Valóban apróságnak számítanak, mégis azonnal feldobják a lakást, és megidézik a gondtalan vakáció emlékét.