5+1 okos tárolási módszer: használd ki a legjobban a helyet az apró lakásodban is

Nagy Niki
Írta: ,
5+1 okos tárolási módszer: használd ki a legjobban a helyet az apró lakásodban is

Attól, hogy nem egy óriási palotában laksz, még nem kell lemondanod arról, hogy sok ruhád legyen, vagy nem kell a cuccaid felét kidobnod, ha kisebb lakásba költözöl. Az apró helyeken is megtalálhatod az okos tárolási módszereket, és elrakhatod a dolgaidat úgy, hogy nem kell semmitől sem megválnod, mégsem tűnik majd zsúfoltnak a kis lakásod. Fogadd meg az alábbi tippeket, és sokkal rendezetteb lehet az otthonod!

A falakra általában nem úgy tekintünk, mint lehetséges tárolási felületre, pedig ha egy-két falfelületet átalakítunk, nagyon jól lomtalaníthatjuk vele a lakást.

Itt például a postát tudjuk elhelyezni, de lehet felszerelni a falra laposabb szekrényeket és pakkokat is, ahová a papírokat és a mappákat tudod rakni anélkül, hogy elől lennének, és a rendetlenség látszatát keltenék.

A fürdőben felejtsd el a sima tükröt, mindenképp olyat vásárolj, ami mögött polc van, hogy bele tudd rakni a kencéidet.

Ugyanez a helyzet bármilyen másik helyiségnél – ahová tükröt veszel, lehetőség szerint olyat szerelj fel, amelynek van tároló funkciója is.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!