5+1 dolog, ami nem hiányozhat egy tökéletes nappaliból

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 dolog, ami nem hiányozhat egy tökéletes nappaliból

Kép forrása: decoholic.org

A nappali nagyon fontos része a lakásnak, hiszen ez a közösségi élet központja – ha átjönnek a barátok, itt ültök össze sztorizgatni, és ha összejövetelt tartasz, ebéd vagy vacsora után itt sziesztáznak a vendégeid. Van néhány tippünk, hogyan tedd még tökéletesebbé a nappalidat!

A tökéletes kanapé Kép forrása: doctorkish.com

A nappalid központi eleme a kanapé, így fontos, hogy megfontoltan válaszd ki a számodra tökéletes darabot.

Az elsődleges szempont, hogy megfelelő méretű és formájú legyen – azaz a kiválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy körülbelül hányan akartok majd leülni rá, mekkora méret fér be a szobába, és persze nem másodlagos szempont a kényelem és a kinézet sem.

Tipp: Ha szereted a színes bútorokat, akkor beszerezhetsz egy izgalmas színű darabot is, ami meghatározza majd az egész nappalid hangulatát!

Csajos textilek Kép forrása: homebeautiful.com.au

A textil kiegészítők teszik igazán különlegessé a nappalidat, hiszen ezektől lesz személyesebb és egyedibb a tér. Fontos, hogy a kiválasztott minták és anyagok összhangban legyenek a bútoraiddal, illetve egymással is, és tükrözzék a stílusodat.

Szerencsére a párnákat, a függönyt vagy a takarókat könnyen tudod cserélni, így akár évszak szerint is felfrissítheted a lakásod, csupán ezeknek a kiegészítőknek a segítségével.

Tipp: Egy igazán csajos nappaliból nem hiányozhatnak a puha, szőrös felületek, legyen szó egy párnáról vagy akár egy szőnyegről, hiszen ettől lesz a lakás otthonos és nőies.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!