5 tárgy, aminek nincs keresnivalója a hálószobádban

Kovács Andrea
Írta: ,

Sokszor rendkívül nehéz megtalálni a lakásban a különböző tárgyak megfelelő, praktikus helyét, és előfordul, hogy bizonyos dolgok jobb híján a hálószobába kerülnek. Persze, az is gyakori, hogy a túlzott ragaszkodás miatt tartasz valamit az ágyad közelében. Cikkünkből megtudhatod, melyek azok a tárgyak, amelyek jobb, ha inkább minél messzebb kerülnek tőle!

Ha lefekvés után inkább egy izgalmas könyvet veszel a kezedbe a telefonod helyett, jó úton jársz, máris tettél egy lépést a nyugodt elalvás felé.

Ugyanakkor arra is érdemes odafigyelned, hogy éjjeli szekrényeden ne halmozd fel a könyveket, mindig csak az legyen ott, amit épp olvasol.

A könyvek ugyanis remek porfogók, a túl sok por pedig sem az egészséged, sem az alvásod szempontjából nem ideális.

Miután elolvastad, szépen tedd vissza a könyvespolcra, és csak az épp aktuális legyen ott karnyújtásnyira.

Levetett ruháidat hajlamos vagy egy székre vagy szobainasra halmozni a hálószobádban, mondván, ott legalább nincsenek szem előtt?

Ideje, hogy leszokj róla, ugyanis a rendezetlen, kupis környezetben az elalvás is nehezebben megy, és az álmaid is nagy eséllyel lesznek zaklatottabbak, mintha harmonikus környezetben, csak a szükséges néhány dologgal körülvéve hajtanád álomra a fejed.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!