Szürke árnyalatú falak a lakásban – Az elegancia és a fény varázsa

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Szürke árnyalatú falak a lakásban – Az elegancia és a fény varázsa

A szürke szín nemcsak az unalom és a szomorúság kifejezője lehet. Cikkünk elolvasása után ezentúl más véleményed lesz a szürkeségről. Ez a szín eleganciát és derűt hozhat otthonodba, ha majd másként gondolsz rá. Fesd bátran szürkére otthonod falait, ha szeretsz kísérletezni! Próbáld ki, hogy milyen hatással van rád! Közreadunk néhány ötletet a szürkeség újraértelmezéséhez.

A szürke színnek nagyszerű tulajdonságai vannak. Nem csak a köd, a bánat, az egyhangúság jelképe lehet. Sokan nem vesszük ezt észre. 

Nem vesszük észre, hogy ez a szigorúnak, „színtelennek” tartott szín milyen sokféleképpen kombinálható különböző stílusú berendezésekkel, színekkel, dekorálási eljárásokkal, vidámsággal és fényekkel. 
 
Még a fekete színnek is lehet fokozni hangulatjavító hatását, például érdekes motívumok festésével.
 
A szomorúsághoz, csalódásainkhoz, kudarcainkhoz és lelkünk minden más sérelméhez is megváltozik a viszonyulásunk, ha elkezdjük a szürke színt másként értelmezni, mint eddig.
Gyöngyház csillogás Kép forrása: annetteenglish.com

A gyöngyház fényű szürke az ideális nappali színe lehet. A falak, a kanapé, a karosszékek, az asztal ‒ bármelyik bútor színe folytatása lehet ennek a csodálatos fényű szürkének.

Legjobban a fehér és a fekete emeli a gyöngyház csillogású szürke meglepő varázsát. 

 
Ezekkel külön vagy egyszerre is kiegészítheted. Ízlésed és elképzelésed alapján dönts arról, hogy melyiket fogod használni, melyik illik jobban a lakásodhoz.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!