A szürke sosem unalmas - 5 tanács, ahogy feldobhatod vele a lakásodat

Nagy Niki
Írta: , Frissítve:
A szürke sosem unalmas - 5 tanács, ahogy feldobhatod vele a lakásodat

A szürke színnek nincs túl jó híre: unalmasnak, túl egyszerűnek szoktuk tartani, pedig egyáltalán nem az, főleg, ha a lakberendezés terén beszélünk róla. Érdemes a szürkét használni a lakásban, vagy akár a lakáson kívül is, hiszen nagyon szép, elegáns eredményt lehet vele elérni anélkül, hogy a hagyományos fehéret kelljen elővennünk. Mutatunk néhány ötletet, hogyan lehet ezzel a színnel is igazán maradandót alkotni.

1. A szürke házak varázsa

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az exteriorban sem muszáj a hagyományos színekben gondolkodni, egy szürke háznak nem kell feltétlenül unalmasnak lennie. Válaszd meg jól az árnyalatot, és nyert ügyed van. Ha nem akarod az egész házat szürkén látni, próbáld meg az ablakkereteket, az ajtót, vagy csak egyetlen falrészt szürkére színezni.

2. Használd a nappalira!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A szürke nappalik nagyon divatosak mostanában, különösen azért, mert jellemzően ez a lakás legnagyobb helyisége, így nem nyomja össze a falakat a kicsit sötétebb árnyalat. A szürke falak a nappaliban bármilyen stílushoz jól mutatnak, lehet akár a lakás rusztikus, modern, vagy csajos.

3. Szürke a fürdőben

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ideje végre lemondani a hagyományos, fehér vagy kék fürdőszobáról: használd ki a szürke színt, mivel ez képes a legunalmasabb fürdőszobából is modern oázist varázsolni. A szürke a fürdőben rendszerint modern hatást kelt, nem kell hozzá mást tenned, mint fehér bútorokat választani, és máris teljesen átalakul a fürdőszobád.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)