Szürke a lakásban? Meglepődsz, milyen jól nézhet ki!

Zabolai Margit
Írta: ,

A legtöbben szívesen játszunk a színekkel, amikor lakberendezésről van szó, de a szürke ilyenkor csak keveseknek jut eszébe. Pedig egyedi, elegáns hangulatot adhat minden helyiségnek, szép alapot teremt a színes kiegészítőknek, sőt még a kis helyeken sem számít tabunak!

Nyugtató a hálószobában Kép forrása: stylecaster.com

Ez a hálószoba valószínűleg nem mindenkinek az álomfekhelye, de akik szeretik a rusztikus és modern stílus vegyítését, azok biztosan örömmel hajtanák itt álomra a fejüket.

A szürke ugyan kicsit hűvös, de a porcelán kancsó mint klasszikus kiegészítő, és a puha takarók finomítanak az összhatáson.

A klasszikus csillár jelenti az utolsó simítást ezen a glamúrba oltott minimál hálószobán, amit egy nagy, polgári lakásban tudunk a leginkább elképzelni.

Lányosabb összeállítás Kép forrása: decorenvy.co.uk

Még mielőtt azt hinnéd, hogy a szürke csakis komor, távolságtartó hatást kelthet, gyorsan megmutatjuk, hogy milyen jól mutat rózsaszínnel és krém árnyalatokkal vegyítve. 

Igaz, hogy szuper az összhatás? 

A természetes anyagok kombinálása egyébként szintén jó ötlet ebben a hálószobában.  

Ha szereted a lágy színeket, de nem akarod, hogy a hangulat túlságosan cukorkás legyen, akkor a szürke tökéletes alapot teremt ahhoz, hogy kiéld a puha, lágy színű anyagok iránti szenvedélyedet.