Ha már nem tudsz pihenni a teraszon: szuper beltéri relaxhelyek

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ha már nem tudsz pihenni a teraszon: szuper beltéri relaxhelyek

Imádjuk az őszt, hiszen az egyik legcsodásabb évszak, de azzal is jár, hogy lehűl a levegő, így a kertben, erkélyen, teraszon való ücsörgésnek is lassan vége lesz. Ha szerettél ezeken a helyeken lazítani, akkor sem kell teljes egészében feladnod ezt az elfoglaltságot, csak be kell költöztetned a lakásba. Mutatunk néhány szuper ötletet, hogy saját kis relax-sarkot tudj kiépíteni a szobában is, ahol pihenhetsz az őszi-téli hónapokban.

A lebegő kanapé Kép forrása: in2easyhomedecor.com

Egy-két nagyobb raklapból és szivacsból építheted össze ezt a nagyon klassz kanapét, amelyet díszpárnákkal, színes plédekkel dobhatsz fel.

A kanapét kötelek segítségével tudod felszerelni, hogy lebegjen is, így kapsz egy olyan hintaágyat, amelyen kényelmesen ki is tudsz nyújtózni.

Ha van a lakásban egy erős, vastag tartógerenda, abba fúrt kampókra akaszthatjátok fel az ágyat, de ha nem elég erős a plafon, akkor a nem lebegő verzióban használd a földön a raklapkanapét.

Utóbbi esetben szerelj fölé egy baldachint, hogy különlegesebb legyen!

A függőágy Kép forrása: goodhousekeeping.com

Manapság már a legtöbb lakberendezési üzletben árulnak függőágyat, amelyet kül- és beltéren is használhatsz.

Ha azok közé tartozol, akik szeretnek délutánonként szundítani egy kicsit, akkor számodra ez lesz a legideálisabb relaxhely.

A függőágyhoz semmi másra nincs szükséged, csak egy kényelmes párnára és egy pokrócra, és mehet is a délutáni alvás, vagy akár olvasgatás.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!