5+1 szobanövény, amit imádnak a lakberendezők: ennek is van trendje!

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 szobanövény, amit imádnak a lakberendezők: ennek is van trendje!

Kép forrása: shutterstock

Vannak növények, amiket a sokadik albérleten keresztül cipelünk magunkkal, vagy éppen még a nagymamánktól örököltük meg őket. Értelemszerűen ezek a csendes kis élőlények gyorsan a szívedhez nőnek, ha minden nap gondozod, ápolod őket, és nem cserélgeted őket úgy, ahogy a divat jön vagy megy, de ha néhány új példány beszerzésén gondolkodsz, hasznos lehet tudni, hogy a lakberendezők szerint mik azok a zöld levelűek, amelyek most a leginkább trendivé teszik a lakásodat.

Ezek a húsos levelű kis apróságok sokáig szükségmegoldásként szolgáltak azokban a lakásokban, ahol más növények nem maradtak volna meg, vagy az olyanoknál, akik rendszeresen elfelejtik öntözni a virágaikat.

Aztán a minimál trendnek köszönhetően önálló jogot formáltak rá, hogy bekerüljenek a nappalikba, hálókba és fürdőszobákba, napjainkban pedig a lakberendezők egyenesen rajonganak értük, hiszen olyan szívósak, hogy gyakorlatilag bármilyen helyen megmaradnak, így kreatívan használhatod fel őket, akár egy visszafogott stílusú kavicságyra sorakoztatod őket, akár valamilyen egésze egyedi elképzelést valósítanál meg velük.

A hatalmas méretű, trópusi hangulatot árasztó levelek most a lakberendezők kedvencei közé tartoznak, ami nem is meglepő, figyelembe véve, hogy a zöld dzsungelhatás most a legmenőbb trendek közé tartozik.

Hagyd érvényesülni egy banánleveles kaspóban vagy állítsd modern porcelánba, mindenképpen frissességet és felüdülést hoz majd az otthonodba.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!