A legjobb színek a nappali falára: a lakberendezők véleménye szerint

Zabolai Margit
Írta: ,

Valószínű, hogy itt töltitek a nap legnagyobb részét, itt jön össze a család, itt pihentek és itt fogadtok vendégeket is. Ha éppen kisebb esztétikai felújításban gondolkodtok, egy divatos színnel nagyon fel lehet dobni a nappalit. A lakberendezők ezeket szeretik most a legjobban.

A zöld egy igazán életteli, vibráló árnyalata is felkerült most a lakberendezők kedvenceinek listájára. A greenery trend jegyében ez a mély, valódi levelekre és buja őserdőkre emlékeztető árnyalat most nagyon népszerű a falakon.

Érdemes nem az egész helyiséget, csak egy-egy részét ilyen árnyalatúra festeni, és a legjobb, ha az ablakkal szembeni falra kerül a szín, mert a fényben mutat a legszebben.

Klasszikus és retro bútorok is jól mutatnak előtte, főleg, ha természetes anyagból készültek.

Az új trend jegyében ne fényes felületet képző festéket válassz, a legjobb, ha a végeredmény kicsit texturáltnak is hat, mert ettől még élettelibb lesz a levélzöld fal.

Míg néhány évvel ez előtt szinte senkinek nem jutott volna eszébe szürkére festeni a lakása falait, ez az árnyalat most egyre népszerűbb a lakberendezők szerint.

A halovány galambszürke azért jó választás, mert világosan és tágasan hagyja a teret, mégis egy nagyon izgalmas, kontrasztos hátteret teremt, bármit képzeltél is el a nappalidba.

A fehér bútorok különösen jól mutatnak előtte, így ha szellősen akarod tartani a helyiséget, és nem akarsz nehéz, komor hatású fa bútorokat, érdemes megfontolni ennek az árnyalatnak a használatát.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!