A legjobb színek a nappali falára: a lakberendezők szerint

Zabolai Margit
Írta: ,

Valószínű, hogy itt töltitek a nap legnagyobb részét, itt jön össze a család, itt pihentek és itt fogadtok vendégeket is. Ha éppen kisebb esztétikai felújításban gondolkodtok, egy divatos színnel nagyon fel lehet dobni a nappalit. A lakberendezők ezeket szeretik most a legjobban.

Míg néhány évvel ez előtt szinte senkinek nem jutott volna eszébe szürkére festeni a lakása falait, ez az árnyalat most egyre népszerűbb a lakberendezők szerint.

A halovány galambszürke azért jó választás, mert világosan és tágasan hagyja a teret, mégis egy nagyon izgalmas, kontrasztos hátteret teremt, bármit képzeltél is el a nappalidba.

A fehér bútorok különösen jól mutatnak előtte, így ha szellősen akarod tartani a helyiséget, és nem akarsz nehéz, komor hatású fa bútorokat, érdemes megfontolni ennek az árnyalatnak a használatát.

A szürke mellett a zöld különböző árnyalatai azok, amikért most odáig vannak a lakberendezők.

Ez a mélyebb, de matt árnyalat elsősorban nagyobb helyiségekben mutat jól, és külön ki tudja emelni, ha valamiért érdekesebb a szoba szerkezete – például, mert tetőtéri.

A lakberendezők szerint egy ilyen esetben nem biztos, hogy az a legjobb, ha megpróbálod elvonni a figyelmet a nyilvánvalóról, inkább emeld ki a szoba egyediségét, és tedd azt a fókuszpontba egy ilyen karakteres, de nem tolakodó árnyalattal!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?