Számít a szőnyeg? 6 apróság, amitől jókat alszol majd a hálószobádban

Balatoni Dóra
Írta: ,
Számít a szőnyeg? 6 apróság, amitől jókat alszol majd a hálószobádban

Kép forrása: woont.com

Este nehezen alszol el? Nem érzed, hogy teljes lenne a kényelem a hálószobádban? Mindennek az oka az lehet, hogy rosszul rendezted be a helyiséget. Cikkünkben most eláruljuk, mi az, amit megtehetsz azért, hogy sokkal meghittebbé, otthonosabbá varázsold hálószobádat!

Pihentető színek Kép forrása: kar4yyvrnz.tumblr.com

A hálószoba hangulatát elsősorban az befolyásolja, hogy mely színek az uralkodók benne. Nagyon fontos tényező ez, hiszen a helyiségbe belépve ez az első, amit észreveszel és egyáltalán nem mindegy, milyen hangulatot árasztanak a bútorok, falak, hiszen sok időt töltesz el benne.

Számolj le a hivalkodó színekkel és a hófehérrel is, a legjobb, ha olyan pihentető színeket választasz, mint például a bézs, a halványbarna vagy éppen a szürke.

Ha ezek köszönnek vissza a tapétáról, az ágytakaróról vagy a párnáról, akkor észrevétlenül is javul a hangulatod, kevésbé leszel stresszes és pihenés is nyugodtabb lesz.

Pihe-puha szőnyeg Kép forrása: artsandclassy.com

A hálószobában gyakran szeretünk mezítláb vagy zokniban járkálni, ezért is fontos, hogy megfelelő szőnyeget válasszunk.

Egy pihe-puha szőnyeg a szoba közepére helyezve igazán bensőséges hangulatot áraszt, ráadásul az az élmény is felejthetetlen lesz, amit akkor érzel, ha belemélyeszted a lábujjaidat!

Szerezz be egy gyapjúszőnyeget és tedd közvetlenül az ágyad mellé, hogy reggelente ha rálépsz, kellemes érzés járjon át.

Ha pedig inkább egy klasszikusnál maradnál, választhatsz perzsaszőnyeget is, de arra ügyelj, hogy egy minimalista darab legyen.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!