Dobd fel a munkát ezzel a 10, nagyon stílusos irodai kiegészítővel!

Pölz Kitti
Írta: ,

Ha már rég volt a nyaralás és a hétvégi pihenés gondolata sem tölt fel a melóban, érdemes olyan apróságokra is odafigyelned, amikre eddig nem fordítottál pénzt vagy energiát. Gondolj bele alaposan, hogy milyen környezetben dolgozol! Folyton zaj van körülötted, kupiban töltöd a mindennapjaid, esetleg a hőmérséklet sem elég kényelmes az irodában? Biztos észrevetted már, hogy vannak olyan apróságok, amiket ha elrendezel magad körül, sokkal jobban megy végül a munka – fogadjunk, hogy ez a 10 kiegészítő is felébreszti majd a benned szunnyadó motivációt!

2018 abszolút trendje a motivációs napló, nem véletlenül: egy ilyen kis segédeszközzel minden nap beszámolhatsz a sikereidről és segít pozitívabban gondolkodni a legnehezebb időszakaidban is...

Persze nem kell óriási összegeket költened rá; simán csinálhatsz magadnak is egy kellően vastag könyvből, de egy szépen szerkesztett, gyönyörű napló szinte bármennyit megér!

A következő szülinapodra vagy karácsonyra el ne felejts egy ilyen szuper bekeretezett, inspiráló gondolatokat folyton az arcodba toló emlékeztetőt kérni!

Ajándékötletnek is tökéletes, de magadnak szerezd be először!

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató