Dobd fel a mindennapi munkát ezzel a 10, nagyon stílusos irodai kiegészítővel!

Pölz Kitti
Írta: ,

Ha már rég volt a nyaralás és a hétvégi pihenés gondolata sem tölt fel a melóban, érdemes olyan apróságokra is odafigyelned, amikre eddig nem fordítottál pénzt vagy energiát. Gondolj bele alaposan, hogy milyen környezetben dolgozol! Folyton zaj van körülötted, kupiban töltöd a mindennapjaid, esetleg a hőmérséklet sem elég kényelmes az irodában? Biztos észrevetted már, hogy vannak olyan apróságok, amiket ha elrendezel magad körül, sokkal jobban megy végül a munka – fogadjunk, hogy ez a 10 kiegészítő is felébreszti majd a benned szunnyadó motivációt!

Tollból sosem elég: ha pedig egy-egy bátorító gondolat is jár velük, az telitalálat!

Még akkor is megéri beszerezni –vagy csináltatni- egy szuper inspiráló tollszettet, ha nem hiszel az ilyesmiben, hiszen a szavak ereje a legmotiválatlanabb pillanatokban is hatással lesz rád.

Ha imádod a színeket és a bátorító szövegeket, dekorképek helyett nyomtass vagy szerezz be egy pár képeslapot, amit kiteszel az asztalodra!

Ha jól rendezed el őket, a legnyomasztóbb napokon is kapsz majd egy kis erőt tőlük.

Egyre figyelj: ne tegyél mindenhova színes-szagos kártyákat, mert a végén elég rumlisnak hat majd tőlük az asztalod, ami megint csak szerencsétlen lehet a hatékonyságodra nézve!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba