Sikkes DIY gardróbok, ha a zárt szekrény nem opció

Írta: ,

Ha nagyon kicsi is a szobád vagy a lakásod, egy saját gardróbra szükséged van. Nem biztos, hogy a legjobb megoldás az, ha beszerzel egy óriási, kétajtós szekrényt, hiszen ez csak még több helyet foglal, és még több port fog. Ennél sokkal sikkesebb gardróbokat is készíthetsz magadnak, és valószínűleg még kevesebb pénzből is megúszod, mint ha egy szekrénybe fektetnél. Mutatunk néhány szuper ötletet ehhez!

Polcok és állványok Kép forrása: domino.com

Ha van egy egész falad, amit a gardróbodnak szentelhetsz, akkor érdemes beszerezned egy olyan könyvespolcot, amely több rekeszre van beosztva.

Ez a hajtogatós ruháidnak és a cipőknek, táskáknak is ideális hely.

Ezen kívül szükséged lesz egy ruha állványra az akasztós holmikhoz, amely fölé egy polcot is felszerelhetsz, amire ráférnek a kiegészítők.

Hogy még gardróbos legyen, egy ottománt vagy kisebb szófát is az öltözőrészre tehetsz, ha engedi a budget.

Egy tükör elég Kép forrása: m.domino.com

Bizony egy hatalmas tükör elég ahhoz, hogy egy egyszerű térből a szoba gardróbszekcióját leválassza, így a ruhákhoz elegendő, ha egy akasztós állványt szerzel be.

Hogy még trendibb és kényelmesebb legyen, vásárolj egy szőrös ülőkét és egy szőnyeget is, és ha arra is marad kereted, egy szép lámpabúra is sokat tud dobni egy gardróbon.