Romantikus kiegészítők, hogy feldobd a lakásod

Zabolai Margit
Írta: ,

A Valentin-nap van, akit jobban zavar, mint egy pattanás az orra hegyén, de vannak, akik büszkén vállalják: ők bizony javíthatatlan romantikusak, és kiélvezik a szerelem ünnepének minden egyes pillanatát. Mostani cikkünk nekik ad egy kis segítséget, hogy az alkalomnak megfelelően díszíthessék a lakást.

Szív küldi szívnek

Ha szereted a kézműves dolgokat, ez a dísz nem okozhat neked problémát, de két szív alakú anyagot összefércelni még a legügyetlenebb otthondekorálóknak sem jelenthet kihívást.

Az anyagok közé vatta kerül, ha pedig szeretnéd, a kis párnákra akár a neveteket is ráhímezheted.

Ha vatta helyett valamilyen gyógynövényt, például levendulát töltesz a szivecskékbe, akkor nem csak mesés illatuk lesz, de a Valentin-napi habfürdőt is feldobhatod velük - csak akaszd őket a csap alá, amíg folyik a víz.

Addig pedig bájos díszei lehetnek az ajtónak vagy az ablaknak.

Virágok különleges helyeken

A virágok természetesen minden alkalommal remek dekorációi a lakásnak, így Valentin napján is remek díszek lehetnek.

Ha valami különlegeset szeretnél, akkor ne hagyományos vázába, hanem például egy szép kancsóba tedd őket.

Szinte mindenkinek van otthon olyan konyhai holmija, amit a nagyitól örökölt, és túl szép ahhoz, hogy túladjon rajta, de nem tudja mire használni - erre az alkalomra tökéletes lesz.

Ha még sincs ilyesmit, bolhapiacon is szerezhetsz hasonló csecsebecséket, amiben a legegyszerűbb csokor is különlegesen mutat.