5+1 praktikus rendszerezési ötlet a fürdőszobádhoz

Lakosi Alexa
Írta: ,
5+1 praktikus rendszerezési ötlet a fürdőszobádhoz

Fürdőszoba – itt kezdődnek a nyűgös reggelek, és itt érnek véget a fáradt esték is. Nem mindegy tehát, milyen hangulatban indítasz vagy zársz le egy napot ebben a helyiségben! Legyen minden könnyen elérhető, praktikus, kihasznált és természetesen gyönyörű. Mutatjuk, hogyan!

Apránként Kép forrása: tilemountain.co.uk

A fürdőszoba takarítása nem tartozik a kedvencek közé. Csempét súrolni, vízkövet vakarni minden, csak nem izgalmas vagy kellemes foglalatosság.

Ha viszont minden nap szépítesz, tisztítasz rajta egy kicsit, – például ha minden zuhany után veszed a fáradságot, és egy mozdulattal letörlöd a cseppeket a csempéről – a nagytakarítást akár meg is úszhatod.

Ráadásul így kevesebb vegyszert is kell használnod. Ez pedig mind a pénztárcád, mind a környezettudatosság szempontjából jó hír.

Lógósok Kép forrása: fluxdecor.com

Ha napi rendszerességgel mosod vagy vasalod a hajad, akkor a hajszárító, hajvasaló, hajsütő mindig elöl van, mert nem érdemes elrakni őket.

Ahelyett, hogy csak foglalnák a helyet és összegubancolódna a sok kábel, érdemes felakasztani őket szépen egymás mellé a falra, így több helyed marad, és ha kell valamelyik, csak leakasztod a falról.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján