10 remek motivációs idézet az íróasztalod fölé - hogy otthonról is jobban menjen a munka

Fehér Dia
Írta: ,

Most, hogy az emberek nagyobb része home office-ban dolgozik, még azoknak is érdemes kialakítaniuk a lakásukban egy kisebb munka-sarkot, akik eddig nem tették.

Ez azért is ajánlott, mert így jobban a munkára tudsz koncentrálni és kényelmesebben tudsz dolgozni. A munkaállomás személyesebbé tételével pedig szintén nagy lökést adhatsz a produktivitásodnak, hiszen jó, ha a monitorról átemeled a szemedet egy pihentetőbb, motiválóbb látványra.

A különböző családi fotók közé érdemes beszúrnod néhány idézetet is, amik olyan hatással lesznek rád, mint egy jó kávé: erőt adnak a folytatáshoz és a munkakedved is kap egy jó nagy lökést.

Egy másik pozitívum, hogy megerősítenek, vagy éppen emlékeztetnek arra, amit talán te is tudsz, csak éppen megfeledkeztél róla - ami a mostani helyzetben egyáltalán nem elképzelhetetlen. A folyamatos idegeskedés, a bizonytalantól való félelem és a családdal való, 0-24-ig tartó összezártság meg tudja nehezíteni a mindennapokat, de egy-egy motiváló sor segíthet abban, hogy megváltoztasd a szemléletmódodat és új erőre kapj.

Ezen kívül a hangulatodra is pozitívan hatnak az inspiráló mondatok, melyek segítségével kiszélesítheted a látókörödet, más szemszögből láthatod a nehezebb helyzeteket is. 

Ezért is gondoltunk arra, hogy segítünk neked, és készítettünk néhány inspiráló szöveggel ellátott képet, amit könnyedén letölthetsz és ki is nyomtathatsz. 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv