Kicsi a lakásod? 5 rejtett tárolóhely, ami eddig eszedbe sem jutott

Zabolai Margit
Írta: ,
Kicsi a lakásod? 5 rejtett tárolóhely, ami eddig eszedbe sem jutott

Kép forrása: homebusiness.space

Egy apró lakásban talán lemondasz a fürdőkádról, kisebb ágyat és kevesebb bútort választasz, de vannak tárgyak, amiknek akkor is helyet kell találnod, ha a lehető legtakarékosabban bánsz a térrel. Ötleteink segítenek, hogy ezután minden egyes sarkot ki tudj használni!

Dobozok, dobozok, dobozok! Kép forrása: bhg.com

Ha már úgy érzed, tényleg minden teret kihasználtál, akkor jöhetnek a dobozok: akár boltban veszed meg őket, akár néhány meglévő cipős dobozt alakítasz mutatósabbá, ha az apró tárgyakat, kellékeket, amiknek sehol nem lenne helyük, dobozokban tárolod, máris rendszerezettebb lesz az összhatás.

Arról nem is beszélve, hogy a dobozok olyan helyekre is kerülhetnek, ahová az apró tárgyakat önmagukban nem tudnád tenni, vagy rosszul mutatnának: a szekrény tetejére, az asztal alá, esetleg egyszerűen csak a kanapé mellé állítva őket, vagy egy fal mellé sorakoztatva a dobozokat. Meglátod, így extra szekrény nélkül is rengeteg apróságot „tüntethetsz majd el” szem elől.

 

 

 

Válaszfal helyett Kép forrása: bhg.com

Sok lakásban, ahol a WC és a fürdő egy helyiségbe került, kis válaszfallal teremtenek intimebb hangulatot, ami már önmagában is remek megoldás. De mielőtt kőművest hívsz, hogy felhúzza a kis válaszfaladat, ide nézz!

Ebben a lakásban falnak látszó apró szekrénnyel választották el a helyiség két funkcióját. A hatás ugyanolyan, de még extra tárolófelületet is nyertek vele a parányi fürdőben.

Ha találsz megfelelőt, akkor persze egy lefestett kis szekrényt is használhatsz, de egy szakember gipszkartonból is el tudja készíteni neked ezt a több funkciós megoldást.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!