A legnőiesebb árnyalat: púderrózsaszín a lakberendezésben

Zabolai Margit
Írta: ,
A legnőiesebb árnyalat: púderrózsaszín a lakberendezésben

Kép forrása: houzz.com

A púderrózsaszín az egyik legfrissebb trend a lakberendezésben, és mi is azonnal beleszerettünk, amikor megláttuk, így megértjük, ha te is azon gondolkodsz, hogyan használhatnád a gyakorlatban, a saját otthonodban. Persze, ha a lakást egy férfival is megosztod, lehet, hogy őt már nehezebb meggyőzni egy ilyen lányos, lágy árnyalat használatáról, és nőként sem biztos, hogy bejön a túlságosan bűbájos összhatás. Ezekkel a tippekkel viszont olyan végeredményt érhetsz el, ami nem csak neked, mindenkinek tetszeni fog!

Kiegészítők

Képek forrása: 1 / 2

A púderrózsaszín kellemes, lágy benyomást kelt akkor is, ha csak kis felszínen jelenik meg, mert nem kell, hogy az egész szobát uralja. Egy festményen például kimondottan elegáns benyomást kelt, de a textíliák puha anyagán vagy egy-egy vázán, más fényes felületen is üdítően hat. Ha semleges, natúr színekkel, esetleg szürkével párosítod, akkor nem gyerekes, Barbie-babás hatást kelt, hanem inkább a kifinomultság érzését kelti.

Egy igazán nőies sarok

Képek forrása: 1 / 2

Ha van a lakásban olyan rész, amit csak te használsz, az miért ne tükrözhetne egy sokkal nőiesebb, finomabb hangulatot? A pipereasztalodnál vagy a dolgozósarokban bátran használhatod ezt a színt, és ha figyelsz rá, hogy a szoba többi árnyalatából is megjelenjen itt egy kevés, akkor szépen összefésülheted a saját, nőies kis sarkod berendezését a helyiség többi részével, a púderes árnyalatok nem fognak nagyon elütni vagy kilógni a sorból.