Gyönyörű pici konyhák 10 négyzetméter alatt

Zabolai Margit
Írta: ,
Gyönyörű pici konyhák 10 négyzetméter alatt

A konyha sokak szerint a lakás lelke, itt készülnek azok a finomságok, amik aztán az egész családot az asztal köré gyűjtik, de persze, ha egyedül élsz, akkor sem elhanyagolható, hogy reggelire hívogató-e a helyiség. Ötleteink segíthetnek, hogy akkor is bájos konyhát alakíts ki, ha erre csak néhány négyzetmétered van.

Ha aprócska helyen kell berendezned a konyhádat, érdemes a skandináv stílussal kacérkodnod, mert ez egyszerre praktikus és divatos is, így tökéletes választás lehet.

A beépített elemek és a minőségi anyagok garantálják, hogy a konyhában mindennek jut hely, és évek múlva is ugyanilyen mutatós marad.


Inspirálódj! 6 tipp 10 ezer forint alatt, ha unod a konyhádat


Ha ezt a dizájnt választod, járólap helyett használj vizes helyiségekben is használható fa padlóburkolatot - egy szép hidegburkolathoz képest nem feltétlenül drágább, viszont az egész helyiséget melegebbé teszi.

 

Ha inkább a bolondos, bohókás stílus áll közelebb hozzád, egy csepp modenrséggel fűszerezve ez is jól mutathat a talpalatnyi konyhában.

Ez a kis konyha akár egy panellakás aprócska terében is kialakítható.

Ha nem is akarsz a konyhában enni, akkor is érdemes legalább egy kis padot betenni, ahová leülhetsz meginni egy kávét, vagy, ha vendéged van, akkor ő leülhet, amíg te elkészíted neki a teáját.

Ha a belmagasság megengedi, mindenképpen használd ki a teret, és tegyél be néhány nagy méretű szekrényt, ahol a ritkábban használt dolgokat is tárolhatod.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!