Padlóburkolat érmékből és más szokatlan megoldások: te bevállalnád őket?

Zabolai Margit
Írta: ,
Padlóburkolat érmékből és más szokatlan megoldások: te bevállalnád őket?

Parketta, laminált padló, szőnyeg, mozaik, járólap – ez eddig rendben van, de tudtad, hogy egészen más típusú burkolatokat is kipróbálhatsz? Nem mondjuk, hogy mindegyik variációt azonnal letennénk a nappaliban, de legalábbis nézegetni valóban érdekesek ezek a lehetőségek.

Padló érmékből Kép forrása: theberry.com

Nem tudjuk, hogy anyagilag mennyire éri meg a dolog, de tele van az internet penny-kkel borított szobákkal, fürdőszobákkal, mosókonyhákkal.

Ha valaki régi, lejárt érméket, egy forintosokat használ, lehet, hogy végül tényleg olcsóbban jön ki a burkolat, nem próbálnánk meg elkezdeni kiszámolni, hány érme jut egy négyzetméterre, az viszont biztos, hogy nem egyszerű munka a megfelelő számú érmét összegyűjteni, főleg, ha valaki mintát is szeretne a burkolatba.

A végeredmény viszont látványos, ez vitathatatlan.

Falon is jól mutat Kép forrása: designrulz.com

Míg nekem személy szerint a fillérekkel burkolt padlóval kapcsolatban vannak fenntartásaim, addig a mosogató fölött szerintem kifejezetten jól mutat ez a burkolat.

Különösen, hogy a réznek most egyébként is nagy divatja van, ez a szín tökéletesen beépíthető egy modern konyhába – bár itt is felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire könnyű tisztán tartani a felületet?

Nehezen képzelem el, hogy az első spagetti megfőzése után is ilyen csillogó lesz minden.

Fókuszban

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!