Ötletes tárolási megoldások piperéknek – így mindig mindent megtalálsz majd!

Zabolai Margit
Írta: ,

A rúzsok és körömlakkok nem csak aprók, de jellemzően ezekből jóval több is van, mint mondjuk az alapozóból vagy a púderből, így nehéz átlátni őket. Ha veled is előfordult már, hogy hosszú percekig kerested a megfelelő árnyalatot, vagy meglepődve csodálkoztál rá valamelyikre – jé, nekem ilyenem is van? –, akkor ezek az ötletes tárolási megoldások jó szolgálatot tesznek majd a pipereasztal mellett.

Minden szinten, szinte minden Kép forrása: apartmenttherapy.com

Ha valóban sok a pipereholmid, amit át szeretnél látni, és van hely egy ilyen kis gurulós zsúrkocsinak, amit egy nagyobb bútoráruházban szerezhetsz be, akkor érdemes beruházni rá.

Szintén a bútorboltban kapható belső fiókelosztókkal kedved szerint variálhatod is a teret a polcokon, így biztos, hogy minden úgy lesz elrendezve, ahogy neked a legkényelmesebb.

Legfelülre kerülhetnek akár a minden nap használt piperék is, és lentebb azok, amiket különleges alkalmakra tartogatsz.

Színes kis finomságok Kép forrása: gurl.com

Nagyon megörültem ennek az ötletnek, mert az igazat megvallva régóta odavagyok az ilyen gyönyörű, emeletes süteménytálcákért, de nem igazán tudtam, mire használhatnám őket, mert viszonylag ritkán adok állófogadásokat a 15 négyzetméteres garzonlakásomban.

A piperéket viszont remekül lehet tárolni rajta, ha pedig olyat szerzel be, aminek a tálcái forgathatóak is, még praktikusabb lesz elrendezni rajta a kis apróságokat.