Ötletes tárolási megoldások piperéknek – így mindig mindent megtalálsz majd!

Írta: ,

A rúzsok és körömlakkok nem csak aprók, de jellemzően ezekből jóval több is van, mint mondjuk az alapozóból vagy a púderből, így nehéz átlátni őket. Ha veled is előfordult már, hogy hosszú percekig kerested a megfelelő árnyalatot, vagy meglepődve csodálkoztál rá valamelyikre – jé, nekem ilyenem is van? –, akkor ezek az ötletes tárolási megoldások jó szolgálatot tesznek majd a pipereasztal mellett.

Minden szinten, szinte minden Kép forrása: apartmenttherapy.com

1/6 Minden szinten, szinte minden

Ha valóban sok a pipereholmid, amit át szeretnél látni, és van hely egy ilyen kis gurulós zsúrkocsinak, amit egy nagyobb bútoráruházban szerezhetsz be, akkor érdemes beruházni rá.

Szintén a bútorboltban kapható belső fiókelosztókkal kedved szerint variálhatod is a teret a polcokon, így biztos, hogy minden úgy lesz elrendezve, ahogy neked a legkényelmesebb.

Legfelülre kerülhetnek akár a minden nap használt piperék is, és lentebb azok, amiket különleges alkalmakra tartogatsz.

Színes kis finomságok Kép forrása: gurl.com

2/6 Színes kis finomságok

Nagyon megörültem ennek az ötletnek, mert az igazat megvallva régóta odavagyok az ilyen gyönyörű, emeletes süteménytálcákért, de nem igazán tudtam, mire használhatnám őket, mert viszonylag ritkán adok állófogadásokat a 15 négyzetméteres garzonlakásomban.

A piperéket viszont remekül lehet tárolni rajta, ha pedig olyat szerzel be, aminek a tálcái forgathatóak is, még praktikusabb lesz elrendezni rajta a kis apróságokat.