Ötletes cipőtároló megoldások, ha nálatok is kevés a hely és mindig elvesznek a lábbelik

Zabolai Margit
Írta: ,

Soha nem találod éppen azt a pár lábbelit, ami az alkalomhoz illő lenne? A családodnak is folyton elveszett félcipő után kutatsz? Itt az ideje, hogy a cipők olyan helyre kerüljenek, ahol mindig rendszerezettek maradnak!

Fogas, másként Kép forrása: Ikea

Jó dolog, ha van egy hagyományos cipős szekrényed, de mi van akkor, ha még egy már nem fér el, és néhány cipőnek már nem jutott szállás?

Egy klasszikus, hagyományos fogas is tökéletes lehet a cipők rendszerezéséhez, csak éppenséggel egy kicsit alacsonyabbra kell felfúrni, mint ahogyan azt rendeltetésszerű használatához kitalálták.

Az edzőcipők így felakasztva még gyorsabban is száradnak, jobban átszellőznek, és nem kell őket az elegánsabb, kényesebb cipőiddel egy fiókba gyűrve tartanod.

Mutatós és praktikus Kép forrása: homepolish.com

Ez az előtér szellős, rendezett és szinte hívogató, a fal mellett álló kis padra letelepedve sokkal kényelmesebb fel- vagy levenni egy cipőt, mint fél lábon állva, egy cipős szekrénybe kapaszkodva egyensúlyozni.

A pad alatt ügyesen kihasználták a területet, a kis polcokon nagyon sok cipő elfér, bármikor áttekinthetőek, még sincsenek szem előtt, ráadásul gyakorlatilag ahogy leveszi őket az ember, még ültő helyében, egy mozdulattal a helyére is teheti, így talán végre eltűnnek a bejárati ajtónál lerúgott cipőkből álló halmok.