Ötcsillagos terasz inspirációk, amiket te is kialakíthatsz szerényebb költségvetésből

Szőke Angéla
Írta: ,
Ötcsillagos terasz inspirációk, amiket te is kialakíthatsz szerényebb költségvetésből

Kép forrása: shutterstock

Ahhoz, hogy kényelmes, hangulatos és nem utolsósorban funkcionális teraszunk legyen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk. A kültéri bútorok ára elég borsos, pedig tökéletes ülőhelyet alakíthatunk ki úgy is, ha raklapra helyezünk párnákat vagy egy szivacsot, amire varrunk egy huzatot. Pár strapabíró zöldnövény vagy cserepes virág sem hiányozhat, illetve egy asztal, amire az italunkat tesszük. Egy kis festékkel a teraszod falait a saját stílusod színére festheted, a kellemes hangulatot pedig remekül megadja pár gyertya, mécses vagy fényfüzér. A komforthoz nem kell más, mint pár jópofa kispárna, egy puha takaró, mű-báránybőr és már kész is a pinterestre illő enteriőr. Ha nem tudod, milyen a stílusod, vagy hogy mi állna jól a teraszodnak, íme tíz ötcsillagos kültéri inspiráció, amit szerényebb költségvetésből is kialakíthatsz.

A fekete szín minden helyiségben elegánsan mutat, teraszon mégis kevesen használják, pedig a hatás lenyűgöző.

A fa padló, a puha párnák és a futtatott zöld növény ellensúlyozza a sötét szín keménységét és az összhatás így meleg és otthonos.

A fekete dizájn kagylószékek remekül illeszkednek a terasz különleges, meleg hangulatába.

A terrakotta kaspóba ültetett, magas kaktuszok és a kellemes földszínekből itt-ott elővillanó narancs árnyalatok Amerika sivatagos tájait idézik stílusosan.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba