Őszi lakásdekorációk termésekből, kétbalkezeseknek is

Írta: ,

A színes őszi levelek, meg persze a rossz idő, ami a zárt ajtók mögé kényszerít, mindenkiből előhozza a kreatív hajlamot. De hogyan teheted vonzóbbá az otthonodat, ha egyébként nem vagy nagymestere a saját kézzel készített dekorációnak? Elég néhány termés, faág vagy falevél is, hogy olyan díszeket alkoss a természet kincseiből, amikre öröm lesz ránézni.

Az otthon meleg fénye Kép forrása: sugarpiefarmhouse.com

Ki gondolná, hogy néhány száraz gallyból ilyen mutatós dekorációt készíthetsz?

Akár az utcán sétálva, akár a kertből, akár kirándulás közben is begyűjtheted az alapanyagot, és tényleg nincs más dolgod, minthogy egy mutatós vázába vagy edénybe helyezd őket.

Ha ezzel megvagy, szedd elő a karácsonyi izzókat, és rendezd el őket a faágak közé. Délután vagy esténként hangulatos és meleg díszei lesznek a szobának.

A gyertyák, mécsesek ősszel különösen népszerű dekorációk, hiszen ilyenkor egyre korábban sötétedik, és a délutáni vagy esti félhomályt sokkal hangulatosabbá teszi a gyertyaláng, mint egy lámpa fénye.

Mécsestartót saját magad is készíthetsz egy egyszerű befőttes üvegből: a fények sokkal kellemesebbek lesznek, ha az üveget fehérre fested, ezzel tompítva a láng erejét, az üveg külső részére pedig egy szép, megsárgult falevelet ragasztasz.

Ha szeretnéd, akár az egész üveget is bevonhatod a levelekkel, amik sejtelmes árnyakat festenek majd a szobád falára.