Így teremts őszi hangulatot otthon - Gyönyörű őszi textilek az előszobától a hálószobáig

Pölz Kitti
Írta: ,

Nem kell amiatt szégyenkezni, mert az emberre rájön a lakberendezhetnék, ha egy kicsit beszorul a négy fal közé ősszel – persze még mindig érdemes megkeresni a legjobb szabadtéri programokat, de azért az sem nagy baj, hogy a hétvége egyre többször egy design áruház vagy egy garázsvásár meglátogatásáról szól, ugye? Hát, én sose bánom, ha van egy kis időm inspirálódni és újabb design-ötleteket összeszedni... Most neked is lesz rá alkalmad, mert végigmegyünk a lakásod minden helyiségén és pontján, hogy úgy és olyan textilekkel tudd díszíteni, amiket tényleg megérdemel!

Sokan nem érzik hangsúlyosnak az otthonuk ezen pontját, de én nagyon máshogy látom ezt: ide érek haza minden egyes nap, itt fogadom a vendégeket, itt hagyom el a lakást, és -végül, de nem utolsósorban- itt tárolom a cipőimet!

Ha nincs jó hangulata annak a szobának, ahova először megérkezel, nem mondom, hogy el van rontva a napod, de biztosan nem lesz olyan otthonos érzésed, mintha ilyen csodás kiegészítőkkel dobnád fel...

Nézzük, mik is ezek!

Kezdd az egész procedúrát az ajtód előtt és szedd össze a karácsonyi lábtörlőt, ideje valami vidámabb, őszies és meleg üdvözlést tartalmazó darabot kitenni!