Organikus, ódon és játékos: 2017-es fürdőszoba trendek

Zabolai Margit
Írta: ,
Organikus, ódon és játékos: 2017-es fürdőszoba trendek

Kép forrása: villeroy-boch.nl

A fürdőszobát a legtöbben nem újítjuk fel évről évre, ezért a trendek követésével is óvatosan kell bánni, de inspirálódni azért még lehet a legfrissebb irányzatokból. 2017-ben például az alábbi stílusok nyűgözik le a lakberendezőket, és ha őszinték akarunk lenni, a legtöbb fürdőszobában mi is el tudjuk képzelni a reggeli készülődést, vagy az esti lazítást.

Organikus jegyek Kép forrása: steamshowerbath.us

Az organikus dizájn 2017 nagy visszatérője lesz, és a trend jegyei a fürdőszobákban is feltűnnek majd. Nem kell azonban rögtön a ’80-as évek hippimozgalmára gondolnod, a természetes anyagok visszafogottabban, és szélesebb értelmezésben térnek vissza.

A mellett például beleillik az organikus, nyers dizájnba a beton vagy a márvány is, és mindez nem fogja uralni a fürdőszobákat, hanem szépen összesimulnak más trendekkel, például egy sokkal lágyabb benyomást keltő keleti szőnyeggel, vagy modern, minimalista darabokkal.

Az organikus trend lényege idén a játékosság, vagyis hogy hogyan tudod ezeket a nyers anyagokat, kiegészítőket más dizájnelemekkel összeilleszteni.

Folytonosság Kép forrása: dustjacket-attic.com

Idehaza nem ritka jelenség, hogy ugyanazzal a csempével burkolják a fürdőszoba falait és padlóját. A folytonosság most a nemzetközi trendekbe is begyűrűzik, de persze egy kis csavarral.

Népszerűek lesznek az olyan burkolatok, amelyek sokféleképpen használhatóak, és sok felülettel összeegyeztethetőek.

Ebben a fürdőszobában például a fekete-fehér padlóburkolat nem egy az egyben kerül a falakra, hanem a fekete festék és a fehér csempe tükrözi vissza ugyanazt a hatást. Apró csavar, egységes, átgondolt dizájn, makulátlan harmónia: már meg is van a szezon egyik legfrissebb trendje!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!