Olcsóbb mint a bolti, és imádják a lakberendezők - A mismatch stílus

Zabolai Margit
Írta: ,

Szinte nem találni olyan lakberendezési magazint mostanában, amiben ne lenne legalább egy fotó egy nagy étkezőasztalról, és körülötte különféle, első ránézésre egymáshoz nem illő székekről. A mismatch stílust imádják a lakberendezők, és mi is!

Instant bulihangulat Kép forrása: stylemepretty.com

Egy garnitúra jó minőségű, ráadásul nem tucat hatást keltő széket megvásárolni nem olcsó mulatság, de ha bolhapiacokon, aukciós oldalakon, vagy akár lomtalanításokkor, egyesével szerzed be őket, akkor akár fillérekből is kihozhatsz egy nagyon izgalmas hatást.

Igaz, hogy ez sokkal több utánajárást igényel, de a végeredmény magazinokba illő lehet, és csak a fantáziádra és kitartásodra van bízva, hogy mit hozol ki a filléres projektből.

Vedd kezedbe az irányítást! Kép forrása: decor8blog.com/

Ha mismatch stílusban gondolkodsz, ne feledd, hogy nem kell, hogy a székek különösen hasonlítsanak egymásra, mégis jó, ha van egy elem, ami összeköti őket.

Ha lecsiszolod, majd egy szín különböző árnyalataira fested őket, akkor nem csak harmonikusabbá teheted az összhatást, de akár a lakás többi részéhez is hozzápasszinthatod a frissen vásárolt, és újjá varázsolt bútoraidat.