5 olcsó, de látványos trükk a nappali felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de látványos trükk a nappali felújításához

A nappali kialakítására, berendezésére érdemes időt, energiát és pénzt áldozni, hiszen ez az a helyiség, amiben a legtöbb időt töltjük, ráadásul a vendégeket is itt fogadjuk. Ha te is éppen felújítás előtt állsz, vagy csak szeretnél egy kis extra színt vinni a lakás ezen részébe, akkor az alábbi trükköket feltétlenül érdemes bevetned!

Válassz különleges falburkolatot Kép forrása: houzz.com

Még mindig divatos és látványos megoldás, ha a tévé mögötti részt (vagy ha van, akkor a kandallót) beburkoljátok, ám nem muszáj mindenáron erre a területre koncentrálni – ráadásul nem csupán a kőburkolat jöhet szóba.

Ha nagyon szűkösek a lehetőségeitek, akkor egy más színű falfestékkel vagy valamilyen tapétával érdemes feldobnotok a helyiséget, de ha ennél kicsit többet is bele tudtok fektetni a projektbe, akkor jöhetnek a különlegesebb falborítások, amik egy-egy sarkot, falrészt, vagy akár berendezési tárgyat, pl. polcot is kiemelhetnek.

Egy modern csillárral nem foghatsz mellé Kép forrása: houzz.com

Ugyan a kiegészítőket illetően is a csillagos ég a határ, nem csak horror áron juthatsz hozzá a látványosabbnál látványosabb csillárokhoz, búrákhoz.

Az elmúlt időszakban nagyon divatosak voltak a kovácsoltvasra emlékeztető megoldások, továbbá a bronzszínű, fémes felületű csillárok, így – ha követnétek a lakástrendeket – ezek között érdemes szemezgetnetek.

Természetesen bármilyen csillár nagyot tud dobni a környezetén, különösen akkor, ha kellően nagy a belmagasságotok, és sok az egybenyitott tér.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba