Olcsó, de látványos dekorötletek, ha unod már a szobádat

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Olcsó, de látványos dekorötletek, ha unod már a szobádat

Kép forrása: SidekixMedia/unsplash.com

Mostanában mindenki elég sok időt tölt a négy fal között, így nem csoda, ha kissé kezdjük már unni még a legszebben berendezett otthon látványát is. A változatosságra való igény teljesen természetes, de mielőtt még nekiállnál lecserélni a bútoraidat, adunk néhány tippet, hogyan dobd fel a szobát fillérekből, vagy akár teljesen ingyen.

A látványos kis világító testek mostanra olyan népszerűek lettek, hogy szinte bárhol egészen olcsón hozzájuk lehet jutni, és nagyon sokféleképpen felhasználhatóak.

Megvilágíthatsz velük egy sötétebb sarkot, a mennyezetről lelógatva használhatod térelválasztónak, körbekerítheted vele az ablakot, a tükröt vagy a könyvespolcot, de akár egy nagyobb üvegvázába is teheted őket dekorációként.

Egy állólámpa árának töredékéért hozzájuthatsz, ráadásul akár havonta is átteheted máshová, így megannyi módon megújíthatod vele a szobádat.

Ma már annyiféle színben és mintában érhetőek el magas minőségű öntapadós fóliák, hogy egy-két ezer forintért a megszólalásig a valódira hasonlító márványmintás asztalod is lehet!

Ezeknek a fóliáknak a felhelyezése pofonegyszerű, és azonnal sikkessé, elegánssá varázsolják a munkaállomásodat vagy éppen a dohányzóasztalt.

Ha pedig meguntad, ugyanilyen egyszerűen el is távolíthatod a bevonatot.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba