Az olcsó az új lakberendezési trend: így követheted te is!

Zabolai Margit
Írta: ,

A lakberendezés hosszú évekig a sztárok hobbija volt, az utóbbi időkben azonban egyre több a dizájnnal, DIY megoldásokkal foglalkozó blog, vlog és a lakberendezési újságok is többet foglalkoznak a témával. A szakértők ma már azt mondják, szinte trenddé vált az, hogy ésszerű ráfordítással rendezd be az otthonodat ahelyett, hogy egy vagyont költenél rá. Az alábbi megoldások is egyre divatosabbá válnak, és éppen ezt a szemléletet tükrözik.

Van az a mintás csempe, ami egyszerűen menthetetlen, de a legtöbb régi burkolattal lehet dolgozni, és a lakberendezők biztatnak is rá, hogy így tegyél.

Ha a csempe egyébként jó állapotú, csak a színe vagy a mintája nem tetszik, még mindig opció a csempefestés, de akár meg is hagyhatod az eredeti színt vagy mintát, és ahelyett, hogy küzdesz ellene, megpróbálhatod például néhány nagyon modern darabbal kontrasztba állítani, vagy retro szaniterekkel kiemelni a vintage jellegét. Egy kis rugalmassággal szinte bármilyen burkolat stílusossá varázsolható!

Legyen szó konyháról, étkezőről vagy tárolásról, a legújabb trendekbe bőven beleférnek a minimál szekrények és polcok, amelyeknek akár ajtaja sincs.

Jól variálhatóak, sokféleképpen elrendezhetőek és rákényszerítenek, hogy rendet tarts és ne halmozd a fölösleges holmikat.

Tény, hogy nem mindenkinek valóak, de aki szereti a levegős tereket és a természetes anyagokat, és olcsón szeretné megúszni a lakása bútorozását, az némi fantáziával csodálatos tereket alakíthat ki ezekkel a bútorvázakkal.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!