5 olcsó, de nagyon látványos trükk a hálószobád felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de nagyon látványos trükk a hálószobád felújításához

Bár a hálószobát sokszor csak sötétben vesszük igénybe, és a legtöbb lakásban kellően diszkréten elszeparálják ahhoz, hogy ne lássák a látogatók, azért nem árt, ha erre a helyiségre is fokozott figyelmet fordítotok. Talán a felújítási listátok végén áll, de ha végre a hálószobátok is sorra kerül, akkor az alábbi, látványos trükkökkel kedvező áron dobhatjátok fel.

Válassz egy új szettet Kép forrása: houzz.com

Ugyan a jó minőségű ágyneműk nem olcsóak, ha a háló felfrissítését vesszük figyelembe, még mindig a legkevésbé drága kiadások közé sorolhatjuk őket.

Érdemes tehát alkalmanként beruházni egy-egy új szettre, de akár egy méretes ágytakaró is változást hozhat a hálószobátokba.

Utóbbiból a különféle lakberendezési boltokban is hatalmas a kínálat, úgyhogy nem kell amiatt aggódnotok, hogy nem találtok a pénztárcátoknak és az ízléseteknek megfelelőt.

A takarók ára természetesen attól függően változik, mekkorát szeretnétek, de ha ilyesmire áldoztok, akkor célszerű valóban puhát és méretest választani, hiszen ezzel is fokozhatjátok a kényelem érzését az otthonotokban.

Függönyök és baldachin Kép forrása: houzz.com

A textíliák a lakás minden helyiségében sokat dobnak az összhatáson, és ez alól természetesen a hálószoba sem kivétel. A különféle kiárusításokon, akciókon nagyon jó áron beszerezheted a függönyöket, és ezek teljes egészében új fényben tüntethetik fel a hálószobátokat.

Ha eddig rövid függönyötök volt, akkor különösen érdemes próbát tennetek a hosszú változatokkal, amik teljesen más hatást kölcsönöznek és sokkal nagyobb luxust közvetítenek, mint a rövidebbek.

Ezen felül még a baldachinokon érdemes elgondolkoznotok, ha szeretitek a hangulatos, kissé egzotikus hangulatú hálókat. Ezeket a plafonra is rögzíthetitek, nem muszáj mindenáron speciális keretet vásárolnotok, ráadásul, ha van egy varrógéped, akkor az akciós függönyből is készíthetsz baldachint magatoknak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!