5 olcsó, de látványos trükk a hálószobád felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de látványos trükk a hálószobád felújításához

Bár a hálószobát sokszor csak sötétben vesszük igénybe, és a legtöbb lakásban kellően diszkréten elszeparálják ahhoz, hogy ne lássák a látogatók, azért nem árt, ha erre a helyiségre is fokozott figyelmet fordítotok. Talán a felújítási listátok végén áll, de ha végre a hálószobátok is sorra kerül, akkor az alábbi, látványos trükkökkel kedvező áron dobhatjátok fel.

Egy tapétacsík csodákat tehet Kép forrása: houzz.com

Nem túl nagy kiadás, de annál látványosabb a változás, amit magával hozhat egy tapétacsík – vagy akár egy eltérő színűre festett fal.

Az átlagosnál egy kicsit nagyobb kézügyességgel ti is kivitelezni tudjátok ezt a két felújítási lehetőséget, úgyhogy gyakorlatilag anyagárban megúszhatjátok a beruházást.

Manapság színekben éppúgy nagy a kínálat, mint a tapétákban, de a falmatricák között is akad olyan, ami kiváló választás lehet a hálószobába.

Ami biztos, hogy ezek a lehetőségek nem kerülnek sokba, de ha sikerül jól választanotok, egészen új fényben tüntethetitek fel a hálótokat.

Válassz egy új szettet Kép forrása: houzz.com

Ugyan a jó minőségű ágyneműk nem olcsóak, ha a háló felfrissítését vesszük figyelembe, még mindig a legkevésbé drága kiadások közé sorolhatjuk őket.

Érdemes tehát alkalmanként beruházni egy-egy új szettre, de akár egy méretes ágytakaró is változást hozhat a hálószobátokba.

Utóbbiból a különféle lakberendezési boltokban is hatalmas a kínálat, úgyhogy nem kell amiatt aggódnotok, hogy nem találtok a pénztárcátoknak és az ízléseteknek megfelelőt.

A takarók ára természetesen attól függően változik, mekkorát szeretnétek, de ha ilyesmire áldoztok, akkor célszerű valóban puhát és méretest választani, hiszen ezzel is fokozhatjátok a kényelem érzését az otthonotokban.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba