5 olcsó, de nagyon látványos trükk a gyerekszoba felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de nagyon látványos trükk a gyerekszoba felújításához

Sokak szerint az egyik legjobb dolog a lakberendezésben a gyerekszoba megálmodása, felújítása. Itt végre teret engedhetünk a fantáziánknak és megvalósíthatjuk azokat a lehetőségeket, amik esetleg nekünk nem adattak meg gyerekként. De milyen trükkökhöz nyúlhatsz akkor, ha az anyagi lehetőségeid korlátozottak?

Vásároljatok komplett berendezést Kép forrása: houzz.com

A felújítást, átalakítást tekintve nem a legolcsóbb megoldás, ha a gyerekszobába egy komplett szettet vásároltok, de van, amikor muszáj ehhez folyamodnotok. Sok esetben azonban megtérül a befektetett pénz, és nem csak praktikus, hanem látványos is lesz a végeredmény.

Manapság a leggyakoribb helyspórolós lehetőség, ha emeletes ágyat vásároltok, amihez alul extra tároló vagy íróasztal tartozik.

Amennyiben két testvér lakik egy szobában, úgy persze választhattok olyan bútort is, aminek az aljában is kiságy található. Ez a lehetőség általában olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnátok meg a szükséges berendezési tárgyakat, ráadásul utóbbi esetén nem is biztos, hogy tökéletesen összepasszolnak majd bútorok.

További olcsó díszítési lehetőségek Kép forrása: houzz.com

A gyerekszobákat nem nehéz izgalmassá tenni, hiszen a gyermekek folyton kreatívkodnak.

Saját képeket hoznak haza az óvodából és díszeket csinálnak a kézműves foglalkozásokon, ezeket pedig mind-mind felhasználhatjátok, ha felújítjátok a kisszobát!

Jó ötlet egy méretes faliújságot venni, amire aztán kitűzhetitek a kész remekműveket, de az sem hatalmas beruházás, ha táblafestékkel átfestitek az egyik falat, amire aztán mindig lehet valami újat rajzolni a későbbiek folyamán.

Felállíthattok egy sátrat valamelyik sarokban, vagy a plafonról alálógathattok egy baldachint, ami dekorációnak sem utolsó, de a játékokba is minden esetben bele lehet vonni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!