Ha nincs hálószobád - 7 elmés és stílusos pici hálófülke

Bodnár Alexa
Írta: ,
Ha nincs hálószobád - 7 elmés és stílusos pici hálófülke

Attól még, hogy nagyon kevés a hely a hálódban, nem kell attól tartanod, hogy nem lehet ízléses berendezett, stílusos szobád, amelynél még az okos helykihasználás is megvalósul. Hogy ezt az állításunkat alátámasszuk, hoztunk neked néhány olyan ötletet, amellyel akár néhány négyzetméteren is csodálatos hálót tudsz kialakítani.

Ha az apró szobádban az a legnagyobb probléma, hogy nincs elegendő hely a tárolásra, azt meg lehet oldani úgy, ha fából építetsz egy plusz szintet, amely alá férnek gurulós rekeszek.

Ezekbe az ágyneműtől kezdve a ruhákon át bármit bepakolhatsz, még a könyveidnek is simán jut majd hely.

Az emelvényre kerülhet az ágy, és a szobának ezt a részét leválaszthatod egy függönnyel is, így lehet nappalid/dolgozósarkod is a túloldalán.

Egy kicsit költségesebb, de roppant elmés megoldás egy liftezhető emelvény építése, amelyen leeresztve az ágy található, így könnyen hálószoba lehet az addig dolgozóként használt helyiségből.

A sarokban be tudsz rendezni egy kisebb irodát asztallal, székkel, számítógéppel, lámpával, míg a tárolókat lépcsőként alakítva könnyedén fel tudsz majd jutni az ágyadhoz.