Nem hiányozhatnak a dolgozószobádból – Inspiráló felületek a rendszerezéshez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha otthonról dolgozol, vagy csupán van egy különálló irodád, akkor egész biztos, hogy az inspiráló táblák a te asztalod környékéről sem hiányozhatnak. De hogyan rendezheted el ezeket a hasznos kiegészítőket praktikusan és ízlésesen?

Óriás tábla és dupla iroda Kép forrása: howtodecorate.com

Ha nem csupán egy, hanem két helyre van szükséged az irodádban, akkor ez az elrendezés kiváló inspiráció lehet számodra.

Ennek a megoldásnak köszönhetően egymással szemben is tudtok dolgozni két külön laptoppal, de ha egyedül dolgozol, akkor is maximálisan ki tudod használni a teret.

Az asztal egyik oldalára kerülhet a géped, másik felén pedig intézheted azokat a feladatokat, amikhez nincs szükséged a laptopra.

Az inspiráló tábla itt valóban jelentős méretű, a számítógéptől elérheted és feljegyezheted a legfontosabb teendőket, míg a másik oldalon ülve áttekintheted őket.

Táblafestékkel pedig akár a falra is festhetsz, így akkora táblát varázsolhatsz magadnak, amekkorára csak szükséged van.

Egy egész fal Kép forrása: theultralinx.com

Ha a fal festése már szóba került, akkor ezt az inspirációt sem hagyhatjuk ki a sorból.

Ez a felület kétségtelenül feldobja az egész irodát, különleges hangulatot ad neki.

Amennyiben te is hasonló ötlet megvalósítására készülsz, az egyedi küllemen felül bezsebelhetsz még egy extrát: ez a szoba folyton emlékeztet majd arra, hogy szereted a munkád.

Azonban némi hátránya is akad, ugyanis nem túl könnyű módosítani rajta, legfeljebb akkor, ha részben letakarod a festést, és egy extra táblát rögzítesz az alapra.

Persze ezt a mozgatható felületet már eleve belekalkulálhatod a tervezésbe, sőt, a korábban említettekhez hasonlóan akár táblafestékkel is dolgozhatsz.

Utóbbi esetén érdemes ennek a különleges felületnek egy olyan keretet adnod, ami beleillik a szoba dekorációjába.