Szabadulj meg a negatív energiáktól az otthonodban – A bevásárlólistád segít!

Szirák Viki
Írta: ,
Szabadulj meg a negatív energiáktól az otthonodban – A bevásárlólistád segít!

A feng shui szerint, amikor megszabadulsz a negatív energiáktól az otthonodban, több chi áramlik az életedbe, és sokkal jobb dolgok történnek veled. Amikor motiválatlan vagy, fáradtnak érzed magad, és nem jön a kreativitás, könnyen lehet, hogy több pozitív energiára van szükséged: ezt pedig a bevásárlólistád segítségével is megteremtheted magadnak. Ugyanis néhány egyszerű fűszer, növény és összetevő megszabadít téged a negatív rezgésektől!

A szódabikarbónát rengeteg módon tudod felhasználni a háztartásodban, akár a szőnyeg tisztításáról, akár egy arcpakolás elkészítéséről van szó.

De ezen kívül a negatív energiákat is könnyedén kiűzheti az otthonodból!

Azt javasolják, hogy nagytakarítás előtt szórj egy kis szódabikarbónát a hálószoba padlójára, majd egy órányi várakozás után takarítsd fel akár porszívóval.

A szódabikarbóna ugyanis ennyi idő alatt elkezdi bevonzani az otthonodba a gazdagságot, és elűzi a pénzügyi problémákat.

 

A tengeri só különleges, tisztító energiákkal bír, és számtalan módszer létezik arra, hogy ezt felhasználd a lakásodban.

Az egyik legjobb módszer, ha egy tálba öntesz némi sót, és elhelyezed oda, ahol a legnagyobb szükséged van egy kis szerencsére.

Ha például szerelmi téren tapasztalsz mostanában negatív rezgéseket, szakításon mentél keresztül, vagy már régóta szingli vagy, feltétlenül a hálószobába tedd a tálat.

Ha viszont egészségügyi gondokkal küzdesz, érdemes a fürdőszobába helyezned.

Ezek után legalább egy napot várj, hogy megtisztítson a negatív rezgésektől.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!