Ne dobd ki! 5 dolog, amire a megunt farmeredet használhatod

Boros Mariann
Írta: ,

A megunt, régi farmereidet már biztosan te sem hordod, de talán még nem szabadultál meg tőlük. És milyen jól tetted! Most mutatunk néhány szuper DIY ötletet, melyek segítségével újrahasznosíthatod ezeket a ruhadarabokat!

Ha nem elég hosszú a telefontöltő zsinórja, vagy nem a legjobb helyen van a konnektor, és félted a mobilodat csak úgy lerakni valahova, régi farmerod egy szeletével könnyedén megoldhatod ezt a problémát.

Vágd körbe a nadrág zsebét úgy, hogy meghagysz felette egy kb. 5 centis csíkot. Ebből a részből vágj ki egy téglalapnyi részt, így megkapod a képen látható akasztót.

A zseb körül nem is kell eltisztázni az anyagot, csak az akasztónál érdemes beszegni, hogy erősebben tartson – ezt akár kézzel is megcsinálhatod, ha nincs varrógéped.

Ha nálatok is folyton eltűnik a távirányító – amit sajnos megcsörgetni sem lehet –, készíts egy régi farmerből távirányító-tartót, mely átdobva a kanapé karfáján nem csak praktikus, de még jól is mutat.

Ehhez sem kell túl sokat varrnod, elég, ha levágod a farmer egyik szárát, és külön kivágsz néhány zsebet, majd ráöltögeted őket a nadrágszárra – ennyi az egész.

Ha nagyon precíz akarsz lenni, persze beszegheted a nadrágszárat a vágásnál, de ha rojtos, akkor is jól mutat.