Ne félj a narancstól – Tippek, hogyan dekorálhatod vele a lakásodat

Nagy Niki
Írta: ,
Ne félj a narancstól – Tippek, hogyan dekorálhatod vele a lakásodat

A narancssárga túl intenzív színnek tűnhet ahhoz, hogy lakberendezésre használd, főleg akkor, ha nem modern stílusú lakásban élsz – pedig egyáltalán nem érdemes tőle félni, csak meg kell találni azt az árnyalatot, ami a legjobban megfelel az ízlésednek. Adunk néhány tippet, hogyan tudod használni ezt a színt otthon úgy, hogy ne vidd túlzásba.

Csempészd a hálószobába!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Néhány kiegészítő a hálószobában nagyon feldobhatja a helyiséget, méghozzá úgy, hogy a lakás többi részében nem fog zavarni az élénk szín, ha nem szeretnéd. Próbáld ki a pasztellesebb, szürkésebb tökszínt, ez nem olyan rikító, mint a legtöbb narancs árnyalat, mégis nagyon jól fel tudja dobni a helyiséget. Ha viszont nem ijedsz meg az élénkebb színektől sem, akkor nyugodtan jöhet a rikító narancssárga!

Fesd be a falakat!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Egy narancssárga falnak nem kell túl hivalkodónak lennie, bármilyen stílushoz megtalálhatod a megfelelő árnyalatot. Sőt, narancssárga mintás tapétát is használhatsz, ez is nagyon jól fog mutatni a lakásban. Csak arra figyelj, hogy a nagyon élénk árnyalatokkal ne mind a négy falat fesd vagy tapétázd be, csak egyet-kettőt, különben zavaró lehet az összhatás.

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?