Az 5 legnagyobb hiba, amit a nappalid berendezésekor elkövethetsz

Zabolai Margit
Írta: ,

Gyönyörű bútorok, elegáns színek, vadonatúj berendezés és tisztaság. És valami mégsem az igazi… Összeszedtünk néhány tipikus hibát, amit a nappali berendezésekor elkövethetsz, ami elsőre talán nem is olyan nyilvánvaló, de ha elkerülöd őket, az hatalmas különbséget jelent!

A hazai lakberendezők többsége egyetért abban, hogy a magyaroknak különösen rossz szokása, hogy indokolatlanul nagy és sok bútort vásárolnak, ez pedig agyonnyomja, zsúfolttá teszi a teret.

Ha valóban nagy a család, és gyakran üldögéltek 10-en a kanapén, akkor persze jó választás az óriási sarokülő, de egyébként sokkal hívogatóbb lesz a helyiség, ha nem akkora kanapét veszel, amekkora csak befér, hanem akkorát, amekkorára szükségetek van.

Egy kis méretű helyiségben persze nem igazán van más megoldás, de a lakberendezők szerint, ha egy mód van rá, ne told a falra a bútoraidat, vagy legalábbis ne mindet!

Még a könyvespolcokból is lehet térelválasztó, de a térbe állított kanapé például kifejezetten otthonossá teszi a szobát, sokkal kevésbé kelt a nappali dobozhatást így.