8 modern felújítós tipp, amivel lenyűgöző konyhád lehet

Nagy Niki
Írta: ,
8 modern felújítós tipp, amivel lenyűgöző konyhád lehet

A konyha talán az a helyiség az egész házban, aminek biztosan jól áll az ultramodern kialakítás. Ha ez a stílus tetszik, és szívesen átalakítanád kicsit a konyhádat, inspirálódj az alábbi ötletekből!

Ezzel a színkombinációval nem igazán tudsz mellélőni, ráadásul adja magát, hogy modern és letisztult lesz tőle a konyha.

Érdemes vigyázni az arányokra, nehogy túl hidegnek tűnjön a helyiség – hacsak, persze, ez a célod, mert akkor nyugodtan dolgozhatsz több fehérrel, és kevesebb feketével is.

A sok fekete berendezés akkor adja ki magát igazán, ha kicsit nagyobb a konyha, különben összenyomja a helyiséget, erre is érdemes figyelni.

Főleg fehérben mutat igazán jól, ha modern és letisztult konyhát akarsz, de valójában bármilyen színben választhatod a fényes felületű berendezéseket, mindenhogy modern hatásuk lesz.

Az ilyet ráadásul könnyebb is tisztítani, hiszen könnyen lejön róla a kosz, ha pedig rendben tartod, mindig patyolattisztának fog látszani a konyhád.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!