Minyonos parti dekor, amit a te gyerkőcöd is imádni fog!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mindent ellep a minyon őrület, a kedves mese menthetetlenül belopta magát a gyermekek szívébe. Éppen a megfelelő dekorációt keresed a követező szülinapi bulihoz? Akkor lássuk, mi mindent készíthetsz az aprócska, sárga lények segítségével!

Cukorka kínáló Kép forrása: karaspartyideas.com

Köztudott, hogy a minyonok imádják a banánt – a sárga már csak ezért is kihagyhatatlan alapszín a bulit illetően.

Még jobb, ha ezt az ötletet kiindulópontként használod, és banán ízű/alakú cukorkákat kínálsz, például ilyen látványos formában.

Ha nem rajongsz a cukorkákért, akkor persze másmilyen falatokkal is előrukkolhatsz, elvégre ezen az alkalmon minden banános édesség megállja a helyét.

A dekoráció elkészítése szintén nem bonyolult feladat, csupán nyomtatnod kell két ugyanolyan méretű és formájú minyont (ne felejts el tükrözni), amit aztán ráragasztasz egy kartonnal megerősített hurkapálcikára. 

Kisebb méretben szintén megvalósíthatod ezt az ötletet: készíts banán ízesítésű muffinokat, majd fogpiszkáló segítségével, zászlószerűen tűzz mindegyikbe egy-egy kisebb papírminyont.

Vendégfogadó asztaldíszek Kép forrása: catchmyparty.com

Még mindig az egyszerűbb díszeknél tartunk, hiszen nem mindenkit áldott meg a sors kiemelkedő kézügyességgel. Szerencsére még így is készíthetsz látványos party dekort!

Ehhez a díszhez ismét a nyomtatódra és a laptopodra lesz szükséged, és ha van rá lehetőséged, nyomtass eleve vastagabb papírlapra. Ugyanúgy járj el, ahogy az előbbi példánál: hurkapálcikákra erősítsd rá a formát.

Ha van kedved és időd, kicsit feldobhatod a minyont, ragaszthatsz rá külön hajat, szemüveget, vagy vásárolhatsz rögzíthető, mozgó szemeket a hobby boltokban, így nem csupán két dimenziót hódíthatsz meg.

Miután mindkét oldalát kidolgoztad, állítsd bele a formát egy papírral bélelt vázába (tegyél bele köveket vagy oázist a biztos tartás érdekében), és már el is készültél a tökéletes asztaldísszel.

Ha tartósabb dekorációt szeretnél, a formát kivághatod fából, nikecellből, vagy akár plexiből.