Minták kavalkádja a lakberendezésben

Fischer Anna
Írta: ,
Minták kavalkádja a lakberendezésben
A különböző minták és színek nagy mennyiségű kombinációja nem csak az öltözködésben, de a lakberendezésben is egyre népszerűbbé válik. Lássuk, mit érdemes szem előtt tartani, amikor ezt a módszert alkalmazzuk az otthonunk díszítésében!
Párnák

Az egyik legegyszerűbb módszer az, ha különböző mintájú párnákat teszünk egymás mellé a kanapén vagy az ágyon. Ezek lehetnek teljesen eltérő mintájúak és színűek, a sokszínűség ellenére mégis egységes benyomást fognak kelteni.
Ez a megoldás ráadásul nagyon gazdaságos is, mivel akár mi magunk otthon, a megmaradt textilekből is elkészíthetjük a huzatokat. Távolról sem kötelező, hogy egy párnán csak egy minta köszönhet vissza!

Takarók

A takaróknál hasonló a helyzet, mint a párnáknál. Nyugodtan használjunk az ágyakon különböző mintás takarókat egymás mellett, de a legjobb, ha mi magunk készítünk maradék anyagokból egy olyan takarót, amelyik több mintát is magába foglal.


A szimmetriára itt most nem kell törekednünk, nyugodtan lehetnek szabálytalan formák is az összevarrt darabokon belül. Vagyis a patchwork takaróhoz hasonló megoldásban, de szabályosság nélkül!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv