Mindennapos feng shui hibák a lakásodban, amik rossz hatással vannak rád

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mindennapos feng shui hibák a lakásodban, amik rossz hatással vannak rád

Aki hisz a feng shuiban, az jól tudja, hogy a lakberendezési tárgyak elhelyezésével kapcsolatos hibák is negatív hatással lehetnek életünkre, legyen szó az anyagiakról, a karrierről, az egészségről vagy akár a szerelmi életünkről. Lássuk a leggyakoribb hibákat!

Családi tűzhely

A családi tűzhely fogalma nem véletlenül ivódott bele a köztudatba. Innen származik a család közös étele és egyben a közös program, az evés is ehhez kötődik. Nem véletlen, hogy a feng shuiban is fontos szerepet kap.

Első szabály, hogy egy háztartáson belül lehetőleg ne legyen két tűzhely, az ugyanis megoszthatja a családot, a gazdasági lépésekben és tervekben elszigetelődhetnek egymástól, csökkenhet az összetartás.

Ezen kívül az is fontos, hogy lehetőség szerint ellenőrizzük a tűzhely rózsáit és ha eltömődést tapasztalunk, azt próbáljuk megszüntetni. Az eltömített pontok ugyanis a saját hanyagságunkból befulladt lehetőségeket jelképezik!

Ugyanígy törekedjünk arra is, hogy egyenlő arányban használjunk minden rózsát. Ha ugyanis elhanyagoljuk az egyiket, az azt jelképezi, hogy van olyan lehetőségünk, amit nem használunk ki!

Akadályok

Sokszor előfordul a lakások nagy részében, hogy néhány tárgy részben vagy egészben eltorlaszolja azokat az útvonalakat, amelyeket használunk. Ezek lehetnek olyan használati tárgyak, mint például egy kuka a bejárati kapu mögött, vagy akár néhány felesleges kacat azokon az útvonalakon, amiket ritkábban használunk.

Mindegy, hogy mik ezek a tárgyak, a lényeg az, hogy ne ütközzünk folyamatosan kikerülendő akadályokba otthonunkban, mert azok visszahathatnak az életünkre attól függően, hogy a lakás mely pontján akadályoznak bennünket.

Ha ilyenek vannak nálunk, akkor azokat minél előbb tegyük el az útból, mivel könnyen lehet, hogy hatásukra folyamatos akadályokba ütközünk majd például a mindennapi munkánk során is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!