Minden szobába egy tipp: ezekkel az praktikákkal rendszerezettebb lesz a lakásod

Szirák Viki
Írta: ,

Érezted már úgy, hogy hiába raktál el mindent a helyére a nappaliban, továbbra is szétszórtság érzeted van a szobába lépve? Hogy a rengeteg gyerekholmi és használati tárgy között nehéz valódi rendet teremteni, hiszen hiába teszed el őket szem elől, néhány óra múlva ismét szanaszét vannak? Akkor ez a cikk neked szól, ugyanis hoztunk néhány tárolási praktikát, amik segítenek abban, hogy mindent tökéletesen rendszerezni tudj; és még a lakás is szuperül nézzen ki!

A nappaliban: fali tárolás Kép forrása: womansday.com

Ha vannak gyerekeid, akik előszeretettel hozzák ki a nappaliba a játékaikat, majd hagyják ezeket szanaszét, érdemes ezt a tárolási módot kipróbálnod!

Rögzíts a falra három vászon tartót, egymás alá, és pakold ebbe azokat a holmikat, amiket viszonylag gyakran használtok, de nem szeretnétek mindig szem előtt tartani.

A legjobb, hogy jól néz ki, és az üres falat is feldobja egy kicsit!

Háziasszonyként már megtapasztalhattad, hogy felesleges messzire pakolnod a fűszereket és főzéshez használt eszközöket, mert rengeteg időt vesz el, hogy ezeket keresgéld közben. De mégsem hagyhatsz mindent szanaszét a pulton!

Ehhez javasolnánk ezt a szuper megoldást: szerezz egy kör alakú tartókát, és helyezd el erre a szükséges tárgyakat. Például egy kis edénybe a fa- és merőkanalakat, a cukrot, és lényegében bármit, amit gyakran használsz a konyhában.