Milyen színű a bejárati ajtód? Ezt árulja el az otthonodról

Írta: ,

Gondoltad volna, hogy be sem kell lépni a lakásodba, máris tudni lehet valami arról, hogy milyen otthon is ez? A bejárati ajtó olyan, mint az ember szeme: sokat elárul arról, mi van odabent!

Fekete Kép forrása: blog.jennasuedesign.com

1/7 Fekete

A fekete ajtók egy komoly, stabil otthont rejtenek. Olyan emberek élnek itt, akik tudják, hogy mit akarnak, és hogy azt hogyan érhetik el.

Már letettek valamit az asztalra, és ezért nem érzik állandó szükségét annak, hogy bizonyítsanak, de nem is akarnak visszalépni.

Ez az ajtó nem nyílik meg akárkinek, viszont aki belép egy ilyen otthonba, az biztosan kényelmesen és biztonságban fogja érezni magát.

Fehér Kép forrása: peone.tumblr.com

2/7 Fehér

A fehér a nyitottság, az elfogadás színe. Ez az ajtó nem is annyira elválaszt a külvilágtól, mint inkább hívogat.

A fehér bejárati ajtó egy otthonos, barátságos lakást takar, ami nem zárja el lakóit a világtól, csak egy biztonságos helyet kínál nekik, ahová áthívhatják a barátaikat is.

Ebben az otthonban mindig jó érzés megpihenni, ugyanakkor a barátaiddal, szeretteiddel is kellemes érzés itt időt tölteni.

Barna Kép forrása: settingforfour.com

3/7 Barna

A barna ajtó egy klasszikus családi otthonról árulkodik, egy olyan helyről, amit nem egyedül birtokolsz, hanem megosztasz azokkal, akiket a legjobban szeretsz.

Biztonságos, mégis barátságos menedék ez, ahová jó érzés hazajönni, és ahonnan már nem feltétlenül a kalandokat, vagy az élményeket hajszolod.

Ez a hely már az lehet, ahová a kalandok és élmények megjárása után megérkezel.

Piros Kép forrása: knickoftime.net

4/7 Piros

Merész, hívogató, szinte provokáló szín ez egy bejárati ajtónak, és valószínűleg ilyen az otthonod is: legyen kicsi vagy nagy, szívesen látja el a vendégeidet, és hatalmas bulik helyszínéül szolgál.

Igazi kreatív kis fészek ez, ahol bármi megtörténhet, és ahol néha talán te is úgy érzed, hogy a saját lakásod jól tartott vendége, mint inkább tulajdonosa vagy.

Zöld Kép forrása: southernliving.com

5/7 Zöld

A zöld egy olyan otthon színe, ami elsősorban biztonságot nyújt azok számára, akik az ajtó mögött laknak.

Nem elutasító, nem zárkózott, mégsem hívogat bárkit, ide csak azok léphetnek be, akik az itt lakók meghívnak, mert az ő nyugalmuk és kényelmük a legfontosabb.

Ideális otthon azok számára, akik felfokozott életet élnek, sokat dolgoznak, sokat vannak távol, és egy olyan helyet szeretnének menedékül, ahol megpihenhetnek, és igazán lazíthatnak, kikapcsolhatnak egy kicsit.

Kék Kép forrása: craftivitydesigns.com

6/7 Kék

A kék ajtó mögött egy olyan otthon vár, ami segít megtalálni az itt lakók számára a belső békét, és ahol mindenki biztos lehet abban, hogy megpihenhet egy nehéz nap után.

Ez az otthon ugyanakkor a kreatív energiák áramlását is elősegíti, és megtisztítja a gondolataidat, segít, hogy mindent annak láss, ami.

Tökéletes helyszín a régi viták lezárására, sérelmek rendezésére, így, ha ilyen helyen laksz, lehetőséged lesz rá, hogy magad mögött hagyd a múltat, és új életet kezdj.

Sárga Kép forrása: domino.com

7/7 Sárga

A sárga egy olyan otthon, ami az útkeresőknek, kíváncsiaknak nyújt menedéket.

Ideális helyszín ahhoz, hogy kitaláld az életedet, hogy eldöntsd, mit is szeretnél elérni, és mindezt igazi kalandként, és ne pedig tortúraként, fárasztó teherként éld meg.

Nem biztos, hogy ez egy olyan lakás vagy ház, ami az otthonkeresésed végállomása lesz, de szinte biztos, hogy fontos szerepet fog betölteni az életedben, és kellemes emlékeket gyűjthetsz és fontos tapasztalatokat szerezhetsz, amíg itt élsz.